Fisk – og Skalldyrmeny

No. 1 Rekebord
Ferske reker, crispy salat, vinaigrette, hvitløksdressing,
sitron, majones, brød og smør.
Pris per pers: 465,-

No. 2 Fjæresteinen
Hummerens kremete fiskesuppe, ferske reker (150 g),
hvitløksdampede blåskjell, fylt krabbe, agurk, tomat,
salat, hvitløksdressing, vinaigrette, sitron, majones,
brød og smør.
Pris per pers: 535,-

No. 3 Tananger
Ferske reker (100 g) med salat,
hummerens kremete fiskesuppe, hvitvinsdampede blåskjell,
fylt krabbe med sitron og dill, røkelaksrullade fylt med hjemmelaget potetsalat,
chili-appelsin marinert scampi, laksetartar på toast,
pesto-marinerte reker på toast, hjemmelaget gravlaks med sennepsaus,
smørstekte kamskjell, varmrøkt pepperlaks, ishavssalat,
pastasalat med skalldyr, grønne salater fra Randaberg,
rekesalat, hvitløksdressing, vinaigrette, majones, sitron, loff og smør.
Pris per pers: 975,-