No. 1
Kremet Skalldyrsuppe
Serveres med smørstekt kamskjell, grønnsaksjulienne og rød kaviar.
Lammestek Provencale
Friske grønnsaker og tyttebær, fløtegratinerte poteter anbefales.
Sjokoladefondant
Serveres med vaniljeis og bærcoulis.
Pris pr. pers: 745,-
No. 2
Spekeskinke med Salat
Melon og urtesmørtoast.
Torskeloin
Serveres med kremet agurk-dill saus, soltørkede tomater, romanesco og smeltede cherrytomater.
Potetpuré med ferske urter.
Pannacotta
Med bringebærsaus og frisk frukt.
Pris pr. pers: 795,-
No. 3
Hummerens Fiskesuppe
Tradisjonell Surstek
Serveres med blomkål, brokkoli og gulrøtter, waldorfsalat og tyttebær.
Kokte poteter anbefales.
Hjemmelaget Karamellpudding
Pris pr. pers: 745,-
No. 4
Chili-appelsin marinert Scampi
Crispy salat og vinaigrette, cherrytomater.
Urte-hvitløk toast.
Urtebakt Indrefilet av Okse
Sesongens grønnsaker og rosmarinbakte småpoteter.
Rødvinsaus.
Crème Brûlée
Med bærkompott.
Pris pr. pers: 995,-
Ved okse ytrefilet i stedet for indrefilet, blir prisen 895,-
No. 5
½ Nytrukket Hummer
Med salat og Sandefjordsmør.
Ytrefilet av Hjort
Saltet sopp, brokkoli, gulrot og rødløkskompott.
Urtebakte rattepoteter, viltsaus og tyttebær.
Hjemmelaget Parfait
Med sesongens bær.
Pris pr. pers: 625,-
Viktig informasjon:
Alle gjester må velge samme menyalternativ. Allergier tar vi selvfølgelig på alvor og setter stor pris på å vite om dem minimum 3 dager før arrangementet.