Selskapsmenyer

No. 1

Kremet Skalldyrsuppe
Serveres med smørstekt kamskjell, grønnsaksjulienne og rød kaviar.

Lammestek Provencale
Friske grønnsaker og tyttebær, fløtegratinerte poteter anbefales.

Sjokoladefondant
Serveres med vaniljeis og bærcoulis.
Pris pr. pers: 745,-

No. 2

Spekeskinke med Salat
Melon og urtesmørtoast.

Torskeloin
Serveres med kremet agurk-dill saus, soltørkede tomater, romanesco og smeltede cherrytomater.
Potetpuré med ferske urter.

Pannacotta
Med bringebærsaus og frisk frukt.
Pris pr. pers: 795,-

No. 3

Hummerens Fiskesuppe

Tradisjonell Surstek
Serveres med blomkål, brokkoli og gulrøtter, waldorfsalat og tyttebær.
Kokte poteter anbefales.

Hjemmelaget Karamellpudding
Pris pr. pers: 745,-

No. 4

Chili-appelsin marinert Scampi
Crispy salat og vinaigrette, cherrytomater.
Urte-hvitløk toast.

Urtebakt Indrefilet av Okse
Sesongens grønnsaker og rosmarinbakte småpoteter.
Rødvinsaus.

Crème Brûlée
Med bærkompott.
Pris pr. pers: 995,-
Ved okse ytrefilet i stedet for indrefilet, blir prisen 895,-

No. 5

½ Nytrukket Hummer
Med salat og Sandefjordsmør.

Ytrefilet av Hjort
Saltet sopp, brokkoli, gulrot og rødløkskompott.
Urtebakte rattepoteter, viltsaus og tyttebær.

Hjemmelaget Parfait
Med sesongens bær.
Pris pr. pers: 625,-

Viktig informasjon:
Alle gjester må velge samme menyalternativ. Allergier tar vi selvfølgelig på alvor og setter stor pris på å vite om dem minimum 3 dager før arrangementet.