Tapas Meny 1
- Hakket lammekjøtt på spyd
- Kyllingspyd
- Vårrull med reker
- Pannestekt scampi
- Kjøttboller i en godt krydret barbequesaus
- Toast med pestomarinerte reker
- Røkelaksrullade
- Laksetartar
- Spekeskinke i hvetetortillas
- Løk- og tomatsalat
- Gresk salat
- Hjemmelaget brødbakst
- Diverse sauser og dressinger
Dessertbord:
Kjøkkensjefen presenterer et godt utvalg av desserter.
Pris: 595,- pr. person
Minimum 20 personer.
Tapas Meny 2
- Hakket lammekjøtt på spyd
- Kyllingspyd
- Kamskjell
- Pannestekt scampi
- Kjøttboller i en god tomatsaus
- Toast med pestomarinerte reker
- Ferske reker
- Blåskjell dampet i hvitvin
- Røkelaksrullade
- Laksetartar
- Toast med tapenade
- Vårrull med reker
- Spekeskinke i hvetetortillas
- Hvetetortillas med reker
- Pai med bacon og løk
- Løk- og tomatsalat
- Gresk salat
- Hjemmelaget brødbakst
- Diverse sauser og dressinger
Dessertbord:
Kjøkkensjefen presenterer et godt utvalg av desserter.
Pris: 695,- pr. person
Minimum 20 personer – ellers etter avtale.