Tapasmeny

Tapas Meny 1

  • Hakket lammekjøtt på spyd
  • Kyllingspyd
  • Vårrull med reker
  • Pannestekt scampi
  • Kjøttboller i en godt krydret barbequesaus
  • Toast med pestomarinerte reker
  • Røkelaksrullade
  • Laksetartar
  • Spekeskinke i hvetetortillas
  • Løk- og tomatsalat
  • Gresk salat
  • Hjemmelaget brødbakst
  • Diverse sauser og dressinger

Dessertbord:
Kjøkkensjefen presenterer et godt utvalg av desserter.
Pris: 595,- pr. person
Minimum 20 personer.


Tapas Meny 2

  • Hakket lammekjøtt på spyd
  • Kyllingspyd
  • Kamskjell
  • Pannestekt scampi
  • Kjøttboller i en god tomatsaus
  • Toast med pestomarinerte reker
  • Ferske reker
  • Blåskjell dampet i hvitvin
  • Røkelaksrullade
  • Laksetartar
  • Toast med tapenade
  • Vårrull med reker
  • Spekeskinke i hvetetortillas
  • Hvetetortillas med reker
  • Pai med bacon og løk
  • Løk- og tomatsalat
  • Gresk salat
  • Hjemmelaget brødbakst
  • Diverse sauser og dressinger

Dessertbord:
Kjøkkensjefen presenterer et godt utvalg av desserter.
Pris: 695,- pr. person
Minimum 20 personer – ellers etter avtale.